Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OTKAZANO 28.5. Psihološke intervencije u radu s perfekcionizmom, prof.dr.sc. Anita Lauri Korajlija

May 28, 2020 @ 9:00 am - 5:00 pm

HRK900

Edukacija se održava 28.5.2020. od 9.00 do 17.00 na Filozofskom fakultetu (konferencijska dvorana Knjižnice Filozofskog fakulteta – 2.kat)
Broj prijava je ograničen te je potrebna registracija za edukaciju na poveznici iznad.
Cijena edukacije je 900,00 kn (uključujući PDV), što obuhvaća edukaciju i pripadajuće materijale te ručak.
Edukacija je prijavljena i bodovana od strane Hrvatske psihološke komore i drugih nadležnih komora.

Uplata se vrši na primatelja:
Filozofski fakultet Zagreb
Ivana Lučića 3

IBAN: HR1823600001101311177
SWIFT: ZABAHR2X
VAT: HR90633715804
Poziv na broj: 31-121-1001

O EDUKACIJI:

Težnja za savršenstvom ili nepogrešivošću sve je češće prisutna kod djece, studenata te odraslih. Kroz edukaciju, u teorijskom dijelu odgovorit ćemo na pitanja je li perfekcionizam pozitivan, negativan ili oboje, je li usmjeren samo na jedno područje ili je protkan kroz sve dijelove naših života, kako nastaje, kako ga prepoznati te koje su njegove posljedice po psihičko zdravlje (na koji je način povezan s poremećajima hranjenja, depresijom i anksioznim poremećajima). Dotaknut ćemo se spremnosti perfekcionista da ga se odreknu kao prve prepreke u rad s perfekcionistima. U praktičnom dijelu polaznici će dobiti smjernice za rad s osobama s izraženim perfekcionizmom, na koji način smanjiti perfekcionističke standarde te kako ublažiti perfekcionističke brige i zamijeniti ih s adaptivnijim načinima mišljenja i ponašanja. Edukacija je otvorena za sve stručnjake pomagačkih struka (psihologe, liječnike, socijalne radnike, pedagoge, socijalne pedagoge).

 O PREDAVAČICI:

Anita Lauri Korajlija diplomirala je na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu 1999. godine psihologiju, a doktorat znanosti s temom iz područja perfekcionizma stekla je 2010. godine. Od 2001. godine zaposlena je kao na Katedri za zdravstvenu i kliničku psihologiju Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, trenutno kao izvanredna profesorica. Do sada je objavila preko 25 radova te imala preko 40 priopćenja na domaćim i međunarodnim znanstvenim i stručnim skupovima. U nastavi iz kliničke psihologije sudjeluje na diplomskoj, specijalističkoj i doktorskoj razini, a što se perfekcionizma tiče osmislila je i vodila kolegij Perfekcionizam u ponašanju i  oživljavanju na preddiplomskom studiju psihologije. Njen znanstveni i stručni interes vezan je od samih početaka uz područje perfekcionizma o kojem je objavila niz radova te održala niz stručnih predavanja i priopćenja. Voditeljica je Savjetovališta Filozofskog fakulteta za studente u kojem ima dugogodišnje iskustvo u radu sa studentima perfekcionistima. Dugogodišnja je stručna suradnica Savjetovališta za žene Autonomne ženske kuće Zagreb.

 

Details

Date:
May 28, 2020
Time:
9:00 am - 5:00 pm
Cost:
HRK900

Organizer

SUPPORT program edukacija
Email:
support-edukacije@ffzg.hr
Website:
https://support-savjet.ffzg.unizg.hr/

Venue

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Ivana Lučića 3
Zagreb, Zagreb 10 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *