Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OTKAZANO 18.6.2020. Klinički intervju, prof.dr.sc. Nataša Jokić Begić

June 18, 2020 @ 9:00 am - 5:00 pm

HRK900

Edukacija se održava 18. lipnja, od 9.00 do 17.00 na Filozofskom fakultetu (konferencijska dvorana Knjižnice Filozofskog fakulteta – 2.kat)
Broj prijava je ograničen te je potrebna registracija za edukaciju na poveznici iznad.
Cijena edukacije je 900,00 kn (uključujući PDV), što obuhvaća edukaciju i pripadajuće materijale.
Edukacija je prijavljena i bodovana od strane Hrvatske psihološke komore.

Uplata se vrši na primatelja:
Filozofski fakultet Zagreb
Ivana Lučića 3

IBAN: HR1823600001101311177
SWIFT: ZABAHR2X
VAT: HR90633715804
Poziv na broj: 31-121-1001

O EDUKACIJI:

Ova edukacija će polaznicima pomoći da prošire i prodube svoja znanja i vještine provođenja kliničkog intervjua, ali i da te vještine dodatno uvježbaju. U prvom dijelu govorit će se, s teoretskog aspekta, o strukturi i tijeku kliničkog intervjua, te različitim vrstama podataka koje intervjuom možemo zahvatiti. Pažnja će biti usmjerena i na najčešće probleme koji se javljaju u interakciji tijekom procesa intervjuiranja kao i na pogreške i pristranosti intervjuera. U drugom dijelu velik naglasak stavljen je na praktičan rad. Sudionici će tijekom organiziranih grupnih radionica imati priliku uvježbavati pojedine vještine potrebne za provođenje kliničkog intervjua, ali uvježbati i izbjegavanje pogrešaka i problema koji se tijekom intervjua mogu pojaviti.

O PREDAVAČICI:

Prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić rođena je 1964. godine. Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu diplomirala je psihologiju. Na istom je fakultetu magistrirala, a doktorat je stekla na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2000. godine. U zvanje docentice izabrana  je 2001. godine a od 2016. godine profesorica je tu trajnom redovnom zvanju.  Od 1987. do 2004. bila je zaposlena na KBC-u Zagreb, najprije u Centru za medicinska istraživanja, a potom kao klinički psiholog u Klinici za psihološku medicinu na poslovima kliničkog psihologa.

Na matičnom fakultetu predaje kolegije iz kliničke psihologije, a osmislila je i novi Poslijediplomski specijalistički studij iz kliničke psihologije, kojega je voditelj i na kojem uspješno studira peta generacija studenata. Članica je Povjerenstva za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu, te koordinatorica za studente s invaliditetom Filozofskog fakulteta. Članica je Hrvatskog psihološkog društva, Hrvatskog udruženja za kognitivno-bihevioralne terapije (čija je potpredsjednica), Hrvatskog društva za neuroznanost, te Društva za kliničku genetiku Hrvatske.  Nacionalni je predstavnik u međunarodnom udruženju za istraživanje stresa i anksioznosti (Stress and Anxiety Research Society). Dobitnica je nagrade Hrvatske psihološke komore „Snježana Biga Friganović“ 2013. godine za značajan doprinos unapređenju statusa psihologa u društvu te razvoju i afirmaciji psihološke djelatnosti, te priznanja Hrvatskog psihološkog društva „Marulić: Fiat Psychologia” 2007. godine za osobito vrijedan doprinos razvitku i promicanju hrvatske primijenjene psihologije.

Prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić svoj je znanstveni interes otpočetka vrlo aktivno usmjerila u područje kliničke i zdravstvene psihologije prije svega prema istraživanju etioloških čimbenika anksioznosti, pojavnih oblika anksioznih poremećaja i njihovom liječenju, te istraživanju transseksualnosti.
Aktivno je sudjelovala na više međunarodnih i domaćih stručnih i znanstvenih skupova, te je objavila 60-ak znanstvenih i stručnih članaka i više poglavlja u udžbenicima, knjigama, priručnicima. Sudjelovala je u organizaciji nekoliko domaćih i međunarodnih konferencija. Recenzirala je više udžbenika i knjiga te veći broj članaka za međunarodne i domaće časopise koji su zastupljeni u citirajućim publikacijama.

 

Details

Date:
June 18, 2020
Time:
9:00 am - 5:00 pm
Cost:
HRK900

Organizer

SUPPORT program edukacija
Email:
support-edukacije@ffzg.hr
Website:
https://support-savjet.ffzg.unizg.hr/

Venue

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Ivana Lučića 3
Zagreb, Zagreb 10 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *